Veelgestelde vragen

Inschrijving

hoe werkt het?

Schrijf je bedrijf in via deze site. Je ontvangt een bingo-kaart en een voucher voor een Sligro borrelpakket. Organiseer vervolgens op 29 november een bedrijfsborrel op jullie kantoor en luister naar de SLAM! Mixxmarathon. Tussen 16:00 en 19:00 worden daar de regels uitgelegd en bingoballen getrokken. Heb je prijs? Bel dan snel in en maak je kans op fantastische prijzen!

Hoe schrijf ik mijn bedrijf in voor de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland?

Dat is erg eenvoudig. Als je het inschrijfformulier invult namens jouw bedrijf, doet je bedrijf mee. Degene die het formulier invult is de contactpersoon voor het deelnemende bedrijf.

Tot wanneer kan ik mijn bedrijf aanmelden?

Je kan je aanmelden tot aan het einde van de liveshow op 29 november (tot 19.00). Hiermee kan je tot en met 6 december een borrelpakket ophalen bij één van de 50 vestigingen van de Sligro Foodgroup. Verder maak je kans op mooie prijzen tijdens de uitzending. Om deel te nemen aan de Bingo, kan je je tot dinsdag 26 oktober 10.00 inschrijven. Zo kunnen we er voor zorgen dat je alle Bingo-benodigdheden in huis hebt op de dag van de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland.

Wat ontvangt mijn bedrijf na inschrijving?

Na inschrijving ontvang je allereerst een bevestiging per mail. In de week van 25 tot en met 29 november ontvang je per post je unieke XXL-Bingokaart om mee te spelen aan de Bingo. Daarnaast ontvang je in de week van 25 tot en met 29 november per mail een actiecode om een borrelpakket ter waarde van €50,- op te halen bij één van de 50 Sligro Foodgroup vestigingen. Deze voucher is geldig tot en met 6 december 2019.

Aan welke voorwaarden moet mijn bedrijf voldoen om mee te kunnen doen?

Elk deelnemend bedrijf moet tenminste 5 werknemers hebben om mee te doen, je bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en uw bedrijf houdt natuurlijk een bedrijfsborrel op 29 november 2019 op jullie eigen bedrijfslocatie!

Kan mijn bedrijf zich meerdere keren inschrijven voor de borrel?

Nee, dat is niet toegestaan.

Hoe wordt er met de gegevens van mijn bedrijf omgegaan?

Wij houden rekening met jouw privacy. Daarom delen we jouw gegevens niet met derden.

Over de grootste bedrijfsborrel

Hoe vindt de bedrijfsborrel plaats?

Jouw bedrijf doet mee vanaf jullie eigen bedrijfslocatie. De radioshow zal plaatsvinden op 29 november 2019 vanaf 16.00 tot 19.00. De show wordt uitgezonden via SLAM! FM en is tevens live te volgen via de livestream van SLAM! op YouTube. Deze livestream komt ook op www.grootstebedrijfsborrel.nl. Gedurende de drie uur durende liveshow worden drie keer per uur Bingonummers getrokken.

Wat heeft mijn bedrijf nodig om mee te doen aan de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland?

Wanneer jouw bedrijf zich heeft ingeschreven komen de benodigdheden automatisch jouw kant op.

Moet mijn bedrijf geld betalen om deel te nemen aan de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland?

Nee, deelnemen aan de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland is kosteloos.

De BINGO editie

Wat heeft mijn bedrijf nodig om mee te doen aan de Bingo?

Een radio of laptop waar je SLAM! op kan luisteren. Het Bingovel sturen we je toe, mits je je tijdig hebt aangemeld voor de Borrel. De getrokken bingonummers worden ook op www.grootstebedrijfsborrel.nl geplaatst, mocht je de radioshow niet live kunnen volgen.

Wat zijn de spelregels van Bingo en wanneer wint mijn bedrijf een prijs?

De regels van onze Bingo editie zijn enigszins anders dan de reguliere Bingo regels. Tijdens de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland zijn er een aantal momenten tijdens het Bingo spel dat er prijzen te winnen zijn. Je hebt Bingo door een rij te hebben van vijf getrokken getallen (horizontaal, verticaal of diagonaal):
- Voor de F1 Dutch Grand Prix kaarten zijn drie winkansen:
1. Bij Bingo met één rij;
2. Bij Bingo met twee rijen (de getrokken rijen mogen elkaar doorkruisen);
3. Bij Bingo met drie rijen (de getrokken rijen mogen elkaar doorkruisen).
Wanneer je met je bedrijf Bingo hebt, dien je zo snel mogelijk in te bellen. Is de prijs voor bingo met één rij vergeven, wordt er voor Bingo met twee rijen gespeeld. Is de prijs voor Bingo met twee rijen vergeven, dan wordt er voor Bingo met drie rijen gespeeld – snelheid is dus erg belangrijk!

Wat moet ik doen als ik Bingo heb?

Allereerst met jouw collega’s “BINGO!” roepen, natuurlijk! Daarna moet je zo snel mogelijk inbellen om kans te maken op één van de prijzen.

Hoe zorgen we dat onze gewonnen prijs naar ons kantoor komt?

De fysieke prijzen worden voor 31 december 2019 afgestuurd. De tickets voor F1 en festivals worden maximaal een week van te voren verzonden naar het opgegeven adres.

Onze radio is kapot, wat nu?

Dat is natuurlijk erg vervelend, want er wordt een heel gaaf programma neergezet door SLAM! en je mist de kans op sommige prijzen. Wat je wel kunt doen is de radio op een computer aanzetten via www.nederland.fm. Daarnaast zullen de getrokken nummers ook op www.grootstebedrijfsborrel.nl weergeven worden, zodat je wel precies weet of je al BINGO hebt of niet!

Wat als wij niet aanwezig zijn tijdens de borrel?

De Bingokaart kan alleen tijdens de liveshow op 29 november worden gebruikt. Verder mag je je Bingokaart niet weggeven aan andere deelnemende bedrijven – deze staan 1 op 1 gekoppeld aan een bedrijf.

Kan ik meerdere keren F1 of Festival tickets winnen?

Je maakt per bedrijf één keer kans op elke prijs. Heeft jouw bedrijf dus kaarten voor de F1 Dutch Grand Prix gewonnen, dan maak je nog wel kans op de andere prijzen, maar niet nogmaals op dezelfde F1 kaarten.

Moet ik Bingo spelen vanaf mijn kantoor?

Zolang je met je collega’s aan het borrelen bent, maakt het niet uit waar je je bevindt. Vinden jullie het bijvoorbeeld gezelliger om met een vriendschappelijk bedrijf samen te borrelen, kan dat uiteraard ook!

Op welke manieren kan mijn bedrijf prijzen winnen?

1. Door mee te spelen met de Bingo in de liveshow

Zie de voorwaarden van de Bingo editie

2. Zorg dat je één van de eerste 500 inschrijvingen bent;

Als je bij de eerste 500 inschrijvingen op www.grootstebedrijfsborrel.nl bent én je hebt de slagzin aangevuld dan maak je kans op één van de 28 BLADE biertaps, 1 SLAM! tafelvoetbaltafel of 1 karaoke set.

3. Middels 5 weekspellen in aanloop naar de Grootste Bedrijfsborrel van Nederland

Iedere week in aanloop naar 29-11-2019 wordt er op de accounts van de Grootste Bedrijfsborrel op Facebook en Instagram gepost. Zorg dat je je collega’s “tagged” bij deze “posts” en zorg dat je bedrijf zich inschrijft (als dat nog niet gedaan is) op www.grootstebedrijfsborrel.nl.

4. Doe mee met een social spel tijdens de liveshow.

Tijdens de radioshow op SLAM! van 16:00 tot 19:00 op 29-11-2019 zullen er 4x 10 tickets worden weggegeven voor diverse festivals. Stuur een foto in en de leukste, origineelste en meest creatieve inzendingen winnen. De winnaars worden bepaald door een jury bestaande uit medewerkers van BLADE en SLAM!