Prijzen

3 x 10 tickets om met jouw bedrijf naar de Formule 1 Dutch Grand Prix te gaan!


Er liggen maar liefst 3 x10 zondag tickets voor het grijpen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw bedrijf inschrijven voor de grootste bedrijfsborrel van Nederland op 29 november 2019. Tijdens de SLAM! Mixxmarathon worden tussen 16:00 en 19:00 de regels uitgelegd en de bingoballen getrokken. Heeft jullie bedrijf als een van de eerste drie bedrijven prijs? Dan zijn jullie de winnaar en ga jij samen met 9 collega's in 2020 een naar de Dutch Grand Prix in Zandvoort! De tickets worden aangeboden door Heineken.

Zelfs als je de hoofdprijs niet wint, zijn er nog talloze andere fantastische prijzen te winnen zoals een tafelvoetbaltafel, festivaltickets, karaoke sets en de BLADE biertap voor op kantoor!

28 x de Heineken 0.0 BLADE biertap


Ben jij ook zo gek op tapbier? Met de BLADE kan werkelijk iedereen in een handomdraai een perfect biertje tappen. Door zijn kleine formaat, opvallende design en enorme gebruiksvriendelijkheid voelt de BLADE biertap zich overal thuis- en dus ook bij jouw borrel! Met de BLADE biertap wordt jouw borrel nóg leuker, want wat is een borrel zonder een lekker drankje? Van gewone pils, tot speciaalbier en zelfs alcoholvrij bier, met de BLADE biertap kan je altijd voor ieder wat wils aanbieden! Verwen je collega’s en wordt de ster van de bedrijfsborrel!

1 x een tafelvoetbaltafel voor op de werkvloer


De meeste mensen zullen tijdens of na de lunch een ommetje maken, even door de frisse lucht wandelen. Maar wat doen we als het regent? Dan gaan we niet. Dat terwijl we weten dat ontspannen en bewegen erg belangrijk is. Het stimuleert je geheugen en werkt positief voor de productiviteit en werksfeer! En wat is er leuker dan je collega’s kunnen uitdagen voor een potje tafel voetbal? Dat half uurtje per dag is in no time gecompenseerd. Voor je het weet heb je een sfeer gecreëerd waarin werknemers naast een fanatiek potje tafelvoetbal het vuur uit hun sloffen lopen omdat ze bij het leukste bedrijf van Nederland werken. Iedereen blij!

1 x een karaoke set om de borrel nóg leuker te maken


Wil je een echte ijsbreker voor op de werkvloer of wil je gewoon eens een goed feestje bouwen met je collega’s ? Ga dan karaoke zingen! Karaoke zingen is fantastisch om vele redenen:
1. Iedereen houdt van zingen; zelfs als je er helemaal niks van kunt
2. Iedereen heeft zijn eigen, foute, favoriete nummer
3. Ken je de tekst eigenlijk niet? Geen probleem dit maakt jouw optreden nog leuker!
4. Een karaoke-optreden kan NOOIT slecht zijn
5. Er is altijd wel iemand bij waarvan je niet had verwacht dat die het zou durven dus geef een groot applaus!
6. Het werkt ontspannend, want het wordt gegarandeerd lachen, gieren, brullen!
7. Trouwens, heb je ooit chagrijnige mensen karaoke zien doen?

Festivaltickets


Heb jij ook een collega die zijn of haar losse heupen maar amper in bedwang kan houden op elke bedrijfsborrel? Dan is dit dé prijs die jouw kantoor moet winnen! Want er is natuurlijk maar één ding echt leuker dan naar een festival gaan: met al je favoriete collega’s een festival beleven! Misschien krijg je je manager eindelijk eens wat losser; dat kan ie wel gebruiken toch? Wij geven 4x10 festivaltickets weg, zodat jouw volgende bedrijfsuitje on-ver-getelijk zal worden!