Het ingrediëntenlijstje voor de ideale ruimte voor de bedrijfsborrel

19, augustus, 2019 2 minuten leestijd

2 Reacties

Het ingrediëntenlijstje voor de ideale ruimte voor de bedrijfsborrel

Wat maakt een ideale borrelruimte? Om te beginnen: de mensen. En natuurlijk iemand die het perfecte biertje tapt. Maar wat heb je nou nog meer nodig voor de aankleding? Dit is de Top 10 van dingen die echt niet mogen ontbreken in je kantine of kantoorbar.

 1. Toog
  Ideaal om aan te hangen. Ideaal om de biertjes aan te tappen. En aan bij te praten. Een echte toog is natuurlijk geweldig, maar een hoge tafel is ook goed.

 2. Krukken
  Nee, we bedoelen niet je collega’s. We bedoelen die typische barkrukken om lekker mee aan de bar te hangen.

 3. Italiaanse espressomachine
  Zo is de kantine of barruimte ‘s morgens ook leuk. En samen rond het koffiewonder uit Italië staan om de perfecte cappuccino te maken zorgt meteen voor een leuk sfeertje.

  biertap en espressomachine
 1. Biertap
  Wat is nou een kantine of barruimte zonder tap? Maar hou er wel rekening mee dat veel collega’s liever geen alcohol willen. Ze willen na de vrijmibo veilig naar huis kunnen rijden. Gelukkig heeft Heineken een perfecte 0.0 op de tap. Het lekkerste alcoholvrije biertje. Zo kan iedereen gezellig tappen. Met of zonder alcohol.

 2. Tafelvoetbaltafel
  Van alle spelletjes die je kunt doen in de kantine is dit toch wel de winnaar. Met z’n tweeën of met z’n vieren fanatiek tafelvoetballen. Samen de witte balletjes tegen het hout laten knallen.

 3. Biljarttafel
  Met stip op 2 in de categorie spelletjes: het aloude biljart. Leuk voor jong en oud. Leuk om te spelen en spannend om naar te kijken.

 4. Dartbord
  En ja, daar is ie dan: het dartbord. One hundred and eighty. Een simpel (en betaalbaar) spelletje voor in de kantine waar iedereen plezier van heeft.

 5. Plantjes
  Groen doet goed. Zeker op kantoor moet je lekker veel plantjes neerzetten in de kantine of barruimte. Zodat het een mini-parkje wordt om bij te tanken, om uit te rusten en om even te overleggen.

 6. Fruitmandje
  Alcoholvrij bier wordt steeds populairder, roken doen we bijna niet meer en bijna iedereen krijgt een sportabonnement van de zaak. Als baas moet je goed voor je personeel zorgen. Dus zet ook elke dag een gezond fruitmandje neer in de kantine.

 7. Krijtbord tip!
  Zo’n simpel ding. En zo’n grote sfeermaker. Geef aan wat er deze week op de tap zit. Geef aan wanneer de vrijmibo begint of wens iedereen met het krijtbord een fijn weekend

2 Reacties

ixifimelu
ixifimelu

19, september, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Online Amoxicillin owd.masz.grootstebedrijfsborrel.nl.pns.rh http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

oedegakuypoy
oedegakuypoy

19, september, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin jzr.ocfj.grootstebedrijfsborrel.nl.dwt.zq http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Laat een reactie achter


Ook in Verhalen van de tap

Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet
Waarom je sportclub aan het alcoholvrij bier moet

24, september, 2019 2 minuten leestijd

Als eigenaar van een sportclub of uitbater van een sportkantine rijst dan natuurlijk de vraag: moet ik ook aan het alcoholvrij bier? Het antwoord is ja. En daar hebben we vier redenen voor:
Lees meer
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden
Tips om de kantine van je sportclub aan te kleden

24, september, 2019 2 minuten leestijd 3 Reacties

Als eigenaar van een sportkantine wil je altijd meer sfeer en meer omzet. De juiste inrichting kan daarbij helpen. De meeste kantines komen met de inrichting niet veel verder dan een prijzenkast en wat spelletjes, maar in dit artikel een aantal tips om dat te verbeteren!
Lees meer
Bij een gezonde sportclub hoort een gezonde kantine
Bij een gezonde sportclub hoort een gezonde kantine

23, september, 2019 2 minuten leestijd 8 Reacties

De sportkantine wordt steeds gezonder. Er worden steeds meer gezonde initiatieven gelanceerd. Waardoor de menukaart steeds een stukje gezonder wordt. In dit artikel een aantal tips! 
Lees meer